РАДЕ КОНЧАР – КОНТАКТОРИ И РЕЛЕИ ДОО

Повеќе од 70 години градиме компанија која вреднува знаење, напорна работа и посветеност. Започнувајќи ја својата историја во Скопје, Северна Македонија, Раде Кончар – Контактори и Релеи доо прерасна во компанија со светска мрежа на задоволни клиенти во повеќе од 40 земји.

Раде Кончар – Контактири и Релеи произведува нисконапонска електрична опрема за индустриски апликации. Нашиот асортиман на производи вклучува AC-DC контактори од 9A до 400A, еднофазен и трифазен напон, биметални релеи, гребенасти прекинувачи, нисконапонски контактни прекинувачи, типкала и индикатори, осигурувачи и друго. Овие производи се произведуваат во стандардна конфигурација, но можеме брзо да го прилагодиме нашето производство за специфични барања на клиентот.

Нашиот сектор за истражување и развој постојано работи на дизајнирање на нашите производи да бидат посигурни, флексибилни и поквалитетни. Целата палета на производи се во согласност со сите меѓународни стандарди за производство и квалитет.

Нашите клиенти се од различни индустрии, електро и енерго индустрии, рудници, фабрики за челик, железници, дистрибутери итн.

 

________________________________________

Структура на компанијата

Раде Кончар – Контактори и релеи е приватна компанија во склоп на Раде Кончар – Апарати Техника АД Скопје, специјализирана за проектирање и производство на склопна опрема. Компанијата вработува вкупно 220 работници, од кои 30 се инженерски кадар.

  • Вработени: 190
  • Инженери: 30
  • Вкупна површина: 40 000 м2
  • Покриена површина: 22 000 м2

 

Генерални Дистрибутери

 

Србија– “ABM – Elektro” – Прокупље

тел:++ 381 (0)27 321-177

факс:++ 381 (0)27 334-310

e-mail: kontakt@abmelektro.com

web: www.abmelektro.com

Хрватска– “VARKON” – Загреб

тел:++385 1 652 6902

факс:++ 385 1 652 6902

e-mail: petar.delovski@gmail.com

web: varkon.hr

Други Партнери

 

БиХ– “KONVAR” – Сараево
тел:++387 33 636 555
факс:++ 387 33 628 111
e-mail: info@konvar.ba
web: konvar.ba
БиХ – “KORS” – Бања Лука
тел:++387 51 327-430
факс:++ 387 51 327-432
e-mail: kors@blic.net
web: www.kors-doo.com
БиХ– “IEG” – Брчко–
тел:++387 49 305-010
факс:++ 387 49 301 030
e-mail: iegbrcko95@gmail.com
web: www.ieg-brcko.ba
БиХ– “ELEKTRO-MILAS” – Љубушки
тел:++387 039 830 751
факс:++ 387 039 830 760
e-mail: kontakt@elektro-milas.com
web: www.elektro-milas.com
Црна Гора– “BOSTEG” – Херцег Нови –
тел:++382 31 330 325
факс:++ 382 31 331 513
e-mail: bosteg@gmail.com
web: www.bosteg.me
Црна Гора– “ERLIND” – Котор
тел:++382 82 335 209
факс:++ 382 82 335 209
e-mail: erlind@t-com.me
Косово– “ELEKTROSISTEM” – Феризај–
тел:++377 44 570 500
факс:++ 381 290 326 000
e-mail: info@elektrosistem-rks.com
web: www.elektrosistem-rks.com
Словенија– “ATS” – Љубљана
тел:++386 041 774 362
факс:++ 386 041 774 362
e-mail: ats@t-2.net
Црна Гора – “ZNAK” – Подгорица
тел:++382 20 640 752
факс:++ 382 20 641 720
e-mail: znak@t-com.me

Светски Партнери:

 

MANIAL SYSTEMS CORPORATION
43 EL MANIAL ST. CAIRO EGYPT
TEL:+ 202 25881977 – +202 25889699
FAX:+ 202 25914468
MOBILE: +2 01006660480
mail: manialco@yahoo.com
ELECTROSPHERE, ltd.
VUL GRINCHENKO M.18
POVERH 6
KIEV-33  UKRAINA
TEL/FAX:+38(044)502-47-30
TEL/FAX:+38(044)502-47-31
mail: electro@electrosphere.com.ua
www.electrosfera.kiev.ua
MPH ELECTRICAL ENGINEERING LTD
129 Bialik st. Ramat gan, PO Box 3504; Ramat Gan , ISRAEL
TEL: +972 3 751 9146
FAX: +972 3 751 9151
mail: sales@mph-elec.co.il            www.eph-elec.co.il
DARAT FOR ELECTRIC AND TRADING
West Bank, Hebron, ISRAEL
tel: +970 599 261 644
mail: safi6428@yahoo.com
CENELEC S.A.R.L.
206 ROUTE OULED ZIANE, MOROCCO
Tel: +212 522 85 62 32
Fax: +212 522 85 62 53
mail: m.lazrak@cenelec.ma
www.cenelec.ma
RAWASI INDUSTRIAL ELECTRIC EQUIPMENT’S Co.
Alyazji St. Industrial Zone,
Irbid, JORDAN
Tel&Fax: +962 2 7402370
mail: rawasi.electric@yahoo.com
Kanara For New Technology
29 AYAR STR., DAMASCUS, SYRIA
Tel : 00963112310952
Fax : 00963112315172
mailto: kanara@scs-net.org

TOO UST-KAMENOGORSKIYI KONDENZATORNIYI ZAVOD
Zh. Maldybayev str., 1, Ust-Kamenogorsk city, East-Kazakhstan reg.,
Republic of Kazakhstan, 070001
TEL: + 8(7232) 293-383
FAX: +8(7232) 293-383
mail: kvar@ukcp.kz
www.ukkz.com/en/

ENELCO AB
Onsvala Alle 15,SE-245 43 Staffanstorp,
SWEDEN
TEL: +46 46 460 15 15
FAX: +46 46 88 88 332
mail: sven@enelco.se
http://www.enelco.se

 ZEUS ID ZIOGAS
Edessis 3, 621000 Serres,
GREECE
TEL: +30 232 105 82 25
mail: zeusziog@gmail.com

WEST ENERGY CZ s.r.o.
Masarykova 862, 280 02 Kolin
CZECH
TEL: +420 461 100 112
mail: horacek@kbh.cz
http://www.kbh.cz

SLAVITECH Sp.z.o.o.
Ul. Czeresniowa 19, PL 02-457 Warszawa,
POLAND
TEL: +48 22 863 15 21
mail: info@slavitech.pl
http://www.slavitech.pl
MONTERO S.A.
Prodatos Electricos,
Veracruz 1330-Lanus (B1824LDT), Buenos Aires,
ARGENTINA
TEL: +54 11 4209 06 70
mailto: import@montero.com.ar
http://www.monterosa.com.ar
IP OLEG KISELEV ALEKSSEVICH
Ul Sergeya Esenina 111-24, 220051 Minsk
BELORUS
TEL: +375 29 769 59 20
mail: olkis59@mail.ru
KOMBITEC
Av. Dr. Salvador Nava Martinez #232 Colonia el Paseo, C.P. 78320, MEXICO
TEL: +52 444 137 0770
mail: contacto@kombitec.com.mx
www.kombitec.com.mx
 ETK JOULE
Elektrodnaya str 2-12, office 305A, 111524 Moscow,
RUSIA
TEL: +7 495 363 18 67
mail: mail@joule.ru           http://joule.ru/
GSMU
Ataturk Bulvan No: 50, 34490 Baseksekir, Istanbul
TURKEY
TEL: +90 212 549 6087
mail: info@gsmu.com.tr
http://www.gsmu.com.tr
EASTA TAVAN Ind Co.p.j.s.
Fl.3. No.35 Shenasa St. Against Mallat Park, Valisar Av, Tehran – 19677
I.R. of IRAN
mail: info@iraneti.ir
http://www.iraneti.ir