Повеќе од 70 години градиме компанија која вреднува знаење, напорна работа и посветеност. Започнувајќи ја својата историја во Скопје, Република Македонија, Раде Кончар – Контактори и Релеи доо прерасна во компанија со светска мрежа на задоволни клиенти во повеќе од 40 земји.
Покрај стандардна производна програма на ниско напонска електро опрема,  нудиме и низа на дополнителни услуги. Во низата на услуги спаѓаат:

  • Поцинкување
  • Побакарисување
  • Пониклување
  • Посребрување
  • Пасивација со осветлување на бакарни и месингани делови
  • Фосфатирање
  • Чистење на делови во вибрациони машини

Поседуваме технолошка линија за повеќе видови обработка на елементи со најразлични димензии. За подетални информации побарајте го нашиот тим на експерти за да ви помогнат со вашите потреби.

 

Марија Цветковска – Раководител 071 218 005
Маркетинг и комерција 02 2463 620
Работно време 7.30 – 15.30 Понеделник – Петок