Скопски Маратон 2018

На 6ти Мај 2018 година, се организираше Скопскиот Маратон, настан кој полека станува еден од најсилните македонски спортски брендови. Овој настан е најголем, најпосетен и најпопуларен спортски настан во Македонија. Оваа година пријавени се рекордни 10,000 маратонци за учество во маратонот. Раде Кончар – Контактори и релеи учествуваше на маратонот со нашите колеги Милан Цветковски и Ѕвонимир Петак. Во нашата компанија го негуваме спортскиот дух и го пренесуваме на најмладата генерација.

 

 

 

 

 

ЛОКАЦИЈА

РАДЕ КОНЧАР

“Раде Кончар – Контактори и Релеи” прерасна во единствена компанија на Балканот која успешно произведува сопствен програм за продукција на АЦ и ДЦ контактори, модуларни и помошни контактори, биметални релеи, осигурувачи, ротирачки повеќе »»

КОНТАКТ ИНФО

Канцеларија: тел. +38922461106
Оддел за финансии: тел. +38922461359 Fax: +38922461359
Продажба Експорт: тел. +38922464167
Продажба (МК & ex-YU): тел. +38922463620
Оддел за набавки: тел. +38922401114

КОРИСНИ ЛИНКОВИ