Работнички спортски игри – Маврово 2018

Оваа година Раде Кончар – Контактори и Релеи учествување на VIII работнички спортски игри на Синдикатот за Индустрија, Енергетика и Рударство, кои се одржаа во Маврово од 17 до 20ти Мај 2018. Како и предходните години нашите колеги освоија многу трофеи во различни спортски категории. Со учество на вакви спортски игри, ние во Раде Кончар негуваме спортски дух и “фер плеј”. Со овие основни принципи и вредности секојдневно ја градиме нашата компанија.

 

 

 

ЛОКАЦИЈА

РАДЕ КОНЧАР

“Раде Кончар – Контактори и Релеи” прерасна во единствена компанија на Балканот која успешно произведува сопствен програм за продукција на АЦ и ДЦ контактори, модуларни и помошни контактори, биметални релеи, осигурувачи, ротирачки повеќе »»

КОНТАКТ ИНФО

Канцеларија: тел. +38922461106
Оддел за финансии: тел. +38922461359 Fax: +38922461359
Продажба Експорт: тел. +38922464167
Продажба (МК & ex-YU): тел. +38922463620
Оддел за набавки: тел. +38922401114

КОРИСНИ ЛИНКОВИ