Бидете дел од нашиот тим

Испратете ја вашата апликација на hr@radekoncar.com.mk

Ве молиме фокусирајте се на едноставното прашање, Зашто да ве избереме токму вас?

Наведете ги вашите предности и квалитети и доколку соодвестуваат со нашите моментални потреби, ние ќе ве избереме токму вас.

 

 

ЛОКАЦИЈА

РАДЕ КОНЧАР

“Раде Кончар – Контактори и Релеи” прерасна во единствена компанија на Балканот која успешно произведува сопствен програм за продукција на АЦ и ДЦ контактори, модуларни и помошни контактори, биметални релеи, осигурувачи, ротирачки повеќе »»

КОНТАКТ ИНФО

Канцеларија: тел. +38922461106
Оддел за финансии: тел. +38922461359 Fax: +38922461359
Продажба Експорт: тел. +38922464167
Продажба (МК & ex-YU): тел. +38922463620
Оддел за набавки: тел. +38922401114

КОРИСНИ ЛИНКОВИ